Mzdové nepružnosti na Slovensku - Gertler, Pavel
Mzdové nepružnosti , koncept a prehľad literatúry. Odhad rozsahu mzdových nepružností na Slovensku. Aplikácia metodológie navrhnutej Holdenom a Wulfsbergom na sektorové údaje, kde sú analyzované staré aj nové členské krajiny EÚ. Analýza individuálnych mzdových údajov o slovenských firmách.