Finančná kríza a efekt záchranných opatrení centrálnych bánk a vlád - Maťovčíková, Daniela
Vplyv finančnej krízy na vyspelé krajiny. Nemecká ekonomika, Veľká Británia, Japonsko, USA. Diskontné sadzby a monitorovane indexy.