Vplyv výmenných relácií na úroveň reálnej konvergencie v SR - Trnovský, Karol, 1983-
Výmenné relácie, podstata, efekty a faktory ovplyvňujúce vývoj výmenných relácií. Vývoj výmenných relácií. Hrubý domáci (národný) dôchodok výstižnejší ukazovateľ reálnej konvergencie.