Evolúcia manažérskych systémov a úloha predaja v nich - Kudzbelová, Adriana
Vývoj manažérskych systémov. Hodnotenie manažérskych systémov. Hodnotenie manažérskych procesov. Dodávateľský a spotrebiteľský reťazec. Masová kustomizácia. Využitie outsourcingu. Presun od stratégie ALEBO (OR) k stratégii A (AND).