Vykazovanie finančných derivátov podľa IFRS 7 - Špeťko, Peter
Dôvody prijatia IFRS 7. Hlavné črty IFRS 7. Vykazovanie podľa IFRS 7. Úverové riziko. Riziko likvidity. Trhové riziko. Účtovanie hedgingu.