Marketingová komunikácia priemyselných podnikov na príklade zbrojárskych podnikov - Rozin, Alexander
Marketingová komunikácia. Priemyselný podnik. Zbrojárstvo na Slovensku. Marketingová komunikácia zbrojárskych podnikov. Public relations v zbrojárskom priemysle. Lobizmus. Priamy marketing - veľtrhy. Štyri typy komunikácie zbrojárskeho podniku.