Školenia ECDL a e-learning pre zamestnancov univerzít - Žáková, Katarína
Akreditované testovacie centrum ECDL na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave. Kurzy počítačových zručností pre vysokoškolských učiteľov. Skúsenosti z poskytovania kurzov ECDL. Príprava na e-learning. Aplikácie elektronického vzdelávania. Ako ďalej s kvalitou e-vzdelávania.