Odhad subjektívnej chudoby na Slovensku založený na distribučnej funkcii rozdelenia príjmov - Želinský, Tomáš
Model na odhad hranice subjektívnej chudoby založený na porovnávaní empirických distribučných funkcií rozdelenia príjmov dvoch skupín obyvateľov. Pojem subjektívna chudoba. Určenie hraníc subjektívnej chudoby. Popis vstupných údajov. Výsledky.