Analýza cien bytov na pobreží Čierneho mora - Bialoň, Peter
Analýza bytového projektu v ubytovacom komplexe na pobreží Čierneho mora v Bulharsku. Deskriptívne charakteristiky a frekvenčná analýza rôznych bytov projektu. Analýza rozptylu tzv. ANOVA. Použitie modelov lineárnej regresie.