Úloha prekladu vo vyučovaní anglického jazyka na Ekonomickej univerzite - Hulajová, Ľubica
Autorka sa venuje problematike odborného prekladu na Ekonomickej univerzite, uvádza niekoľko príkladov z praxe a načrtáva aj možnosti ďalšieho vývoja v tejto oblasti.