Diagnostika podniku - východisko úspešného rozvoja - Krajčovič, Ján
Stručný pohľad do histórie podnikovej diagnostiky. Podniková diagnostika. Členenie podnikovej diagnostiky. Metódy diagnostiky okolia podniku.