Rečnícky prejav v odbornej jazykovej príprave budúcich ekonómov a diplomatov - Breveníková, Daniela
Vyučovanie rétoriky v angličtine na Ústave jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave. Príčiny obnoveného záujmu o štúdium rétoriky v 20. storočí. Rétorika na EU sa bude vyučovať od roku 2009. Rozdiely medzi rečníckymi prejavmi monochrónnych a polychrónnych rečníkov vyplývajúce z odlišného vnímania času a riadenia činnosti v čase.