Zdravé pracoviská s podporou digitálneho podniku - Tabaková, Michaela
Digitalizácia pracoviska. Hodnotenie fyzického zaťaženia zamestnancov. Návrh rozmerov pracoviska. Analýza a meranie práce. Hodnotenie psychických a psychomotorických vlastností človeka.