Nové prístupy k sociálnemu modelu v znalostnej ekonomike - Dudová, Iveta
Integrovaný prístup flexiistoty ako prístup k modernizácii európskych sociálnych modelov. Komplexná stratégia celoživotného vzdelávania - jedna zo zložiek flexiistoty. Transparentnosť kvalifikácií a celoživotného vzdelávania ako hlavná zložka prispôsobovania systému vzdelávania a odbornej prípravy požiadavkám spoločnosti založenej na vedomostiach. Potreba zlepšiť mieru zamestnanosti a kvalitu pracovných príležitostí. Vybrané problémy celoživotného vzdelávania v SR.