Reštrukturalizácia výrobnej organizácie. - Kováč, Igor
Indikátory nepriaznivého stavu. Angažovanie účastníkov ako podmienka úspešnosti reštrukturalizácie. Reštrukturalizácia a jej vnútorné väzby. Výber zostavy nástrojov pre realizáciu reštrukturalizácie.