Informácie a ich vplyv v rozhodovacom procese marketingových pracovníkov - Vasilová, Michaela
Význam informácií v rozhodovacom procese. Model merania rizika v procese marketingového rozhodovania. Faktory ovplyvňujúce vnímanie rizika. Model determinantov vnímania rizika jednotlivcom. Spracovanie informácií a rizikové rozhodnutie. Informačné riziko.