Provozní financování společností - Jašek, Jan
Metódy a spôsoby financovania pohľadávok spoločností. Forfaiting. Faktoring a druhy faktoringu: regresný a bezregresný faktoring, exportný a importný faktoring, nákupný faktoring. Faktoring ako alternatíva prevádzkového úveru. Faktoring a finančné riadenie firiem. Český faktoringový trh. Faktoringový trh vo svete. Novinky medzi faktoringovými službami a tendecie na trhu.