Implementace Pilíře II a III - Sůvová, Helena
Implementácia Piliera II a III a očakávanie ďalšieho vývoja. Praktické skúsenosti z implementácie Basel II a českom bankovom sektore z pohľadu regulátora. Novela smernice 2006/48/ES implementujúca Basel II v EU.