Penetrační testy a informační bezpečnost ve finančním sektoru - Kefer, Daniel
Informačné systémy finančných inštitúcií. Internetová kriminalita. Penetračné testy vnútorne, vonkajšie. Testy s pomocou metód sociálneho inžinierstva. Penetračné testy webových aplikácií. Odstraňovanie zistených nálezov. Opakovanie testov.