Rozpoznáte dobrého lídra ? - Hudáková, Ivana, 1976-
Líder je niekto, kto pomáha iným urobiť viac, než by si kedy pomysleli. Vodcovstvo nie je o oznamovaní ľuďom, čo majú urobiť, ale o inšpirácii. Umožňuje ľuďom uvidieť čoho sú schopní a potom im pomáha dostať sa do cieľa. Aké sú zručnosti lídra. Líder a manažér. Päť dimenzií osobnosti a reputácie vodcu.