Značky majú svoju finančnú hodnotu. Pracujte na nej ! - Mišún, Juraj, 1978-
Operatívny zisk je v prípade podnikov, ktoré sa silne sústredia na svoju značku pri riadení, takmer dvojnásobný oproti priemeru branže. Značka však len tak jednoduch nevznikne. Prečo sa oplatí budovať značku. Značka musí vzbudzovať pocity. Tvorba, manažment, ohodnotenie značky. Podniky a značky.