Online pojištění šetří nejen čas
Poisťovacie produkty online. Dominancia cestovného poistenia a povinného ručenia. Rastúca ponuka v online poisťovníctve. Elektronické platobné kanály. Informačné a komunikačné kanály. Prevádzková doba infoliniek. Elektronická komunikácia s klientom. Poisťovací makléri online.