Zážitkové vzdelávanie pri výučbe ekonomických predmetov - praktické skúsenosti - Menšík, Martin
Zážitkové vzdelávanie ekonomických predmetov - východiskový stav. Návrhy implementácie zážitkového vzdelávania do vzdelávania ekonomických predmetov. Model zážitkového vzdelávania. Nevyhnutné požiadavky na zavedenie zážitkového vzdelávania. Riziká implementácie zážitkového vzdelávania do výučby ekonomických predmetov. Odporúčania pre využívanie zážitkového vzdelávania.