Využitie štatistických metód pri finančno-ekonomickej analýze odvetvia - Kello, Miroslav
Analýza 30-tich podnikov hutníckeho priemyslu v SR, rozdelenie porovnateľných podnikov do zhlukov, využitie zhlukovej a faktorovej analýzy. Metóda normovanej premennej. Kaiserovo pravidlo.