Porovnanie úrovne terciárneho vzdelávania v krajinách Európskej únie - Lacková, Jana
Stav a porovnanie terciárneho vzdelávania v 26 krajinách Európskej únie. Analýza 7 ukazovateľov pomocou viacrozmerných štatistických metód. Použitie faktorovej analýzy a následná aplikácia zhlukovej analýzy. Kaiserovo pravidlo. Wardova metóda.