Cestovný ruch Kene a jeho odraz na ekonomiku krajiny - Mišúnová, Ema
Postavenie Kene z hľadiska cestovného ruchu. Význam cestovného ruchu pre ekonomike Kene. Potenciál cestovného ruchu Kene. Aktívny zahraničný cestovný ruch. Príjmy z cestovného ruchu.