Geografia veľtržníctva a výstavníctva - Mydlová, Anna
Veľtrhy a výstavy - definície. Klasifikácia veľtrhov a výstav podľa M. Balušku. Význam veľtrhov a výstav. Veľtrhy ako multifunkčné médium. História výstavníctva a veľtržníctva. "Generácie" - vývojové stupne výstavnej činnosti. Špeciálna kategória - svetové výstavy.