Mekka - mesto duchovnej jednoty moslimského sveta - Al-Absi Marwan
Mekka - najsvätejšie mesto pre všetkých moslimov. Púť do mekky patrí medzi päť základných pilierov islamskej viery. V článku autor prináša popis púte do Mekky. Saudská Arábia priťahuje v posledných rokoch turistov z celého sveta (nielen moslimov). Táto krajina má ideálne podmienky pre náboženský cestovný ruch.