Rizika oddalování vstupu České republiky do eurozóny - Malý, Jiří
Názory na urýchlené zavedenie eura bez ohľadu na prebiehajúcu finančnú krízu. Názory predstaviteľov "euroskepticizmu". Názory a argementy pre a proti rýchlemu zavedeniu eura v Českej republike.