Geografia veľtržníctva a výstavníctva II Incheba Bratislava - Mydlová, Anna
História vzniku veľtrhov a výstav na Slovensku. História vzniku veľtrhov a výstav v Bratislave, Dunajský veľtrh. Incheba EXPO Bratislava - história výstaviska, poloha a dostupnosť veľtržného areálu, infraštruktúra výstaviska. Pokles výstavných akcií v porevolučnom období. Budúcnosť Incheby a perspektívy jej rozvoja.