Rozvojové projekty na Srí Lanke - Károlyiová, Ľubomíra
Charakteristika Srí Lanky. Sociálno-ekonomická situácia v krajine. Investičná rada - Board of Investment. Základné oblasti rozvoja krajiny. Pomoc oblastiam postihnutým tsunami. Pomoc Európskej únie v rámci GSP.