Sociální stát a jeho konkurenceschopnost v globálním světě - Jiránková, Martina
Vznik a formovanie sociálneho štátu. Sociálny štát v globálnych ekonomických procesoch. Vedomosti ako relatívne najvýznamnejší výrobný vstup. Sociálny štát a sociálny konsenzus. Rozsah štátu blahobytu. Funkcie sociálneho štátu.