Španělská zkušenost s kohezní politikou Evropské unie - Vondrák, David
Základné ciele kohéznej politiky. Skúsenosti Španielska s uplatňovaním kohéznej politiky EÚ. Organizácia čerpania pomoci. Sociálnoekonomický kontext a východzie podmienky. Španielske priority.