Pracovní portály obohacuje nová generace služeb - Kazdová, Alena
V HR sa internetový trh práce stal už bežným nástrojom náboru a vyhľadávania. Vývoj ide ďalej, reaguje na požiadavky firiema uchádzačov - vznik špecializovaných pracovných portálov.