Rozvojové krajiny a rozvojová pomoc: očakávania a chaos - Obadi, Saleh Mothana
Snaha o rozšírenie diskusií o efektívnosti rozvojovej pomoci v chudobných krajinách. Úspechy a nedostatky v systéme poskytovania pomoci. Hľadanie riešení pre zlepšenie efektívnosti pomoci. Je rozvojová pomoc kľúčom na redukciu priepasti medzi bohatými a chudobnými krajinami? Očakávania. Chaos v systéme poskytovania pomoci.