Manažér a riešenie krízy v ekonomike podniku - Grznár, Miroslav
Identifikovanie požiadaviek na manažérov pre krízové riadenie podniku, ktorý sa dostal do krízy svojej ekonomiky. Požiadavky na manažéra. Kríza v ekonomike podniku a jej riešenie. Kontroling a signály kríz.