Zákon o cenách - novela - Kolembus, Anton
Najvýznamnejšie zmeny, predmet úpravy. Pojmy: cena, ekonomicky oprávnené náklady, primeraný zisk. Podmienky dohodovania cien. Opatrenia na zamedzenie nežiaduceho cenového vývoja. Regulácia cien. Nové spôsoby regulácie cien. Vymedzenie kompetencií pri regulácii cien. Cenová evidencia. Cenová kontrola.