Vybrané aspekty softwarového pirátstva - Borodovčák, Milan
Softwarové pirátstvo spôsobuje každoročne softwarovým firmám miliardové straty. Na skúmanie skutočného a očakávaného správania jednotlivcov sa v súčasnosti stále viac používa teória hier. Použitie teórie hier na skúmanie správania užívateľov a na nájdenie odpovede na otázku, prečo užívatelia používajú nelegálny software. Definovanie úlohy práva ako nástroja ochrany legálneho softwaru a návrh niekoľkých riešení.