Exekučný poriadok - novela zákona - Kubincová, Soňa
Postavenie a činnosť súdnych exekútorov. Zachovávanie mlčanlivosti. Exekučné konanie. Záväzok v notárskej zápisnici. Výkon exekúcie. Výkon exekúcie prikázaním pohľadávky z účtu.