Označovanie výrobkov cenami - novela zákona o ochrane spotrebiteľa - Balog, Boris
Označovanie výrobkov cenami. Výnimky z označovania predajnou a jednotkovou cenou. Rozlíšiteľnosť a čitateľnosť cien. Jednotková cena pre hmotnosť. Jednotková cena bez bonusu. Jednotková cena pre množstvo. Cena v reklame. Porušenie povinnosti.