Trendy v odměňování váha bonusů a benefitů roste - Sochorovská, Eugénia
Stále viac spoločností sa na odmeňovanie snaží dívať komplexne a zahrňuje do neho nielen fixnú časť mzdy a variabilnú zložku, ale aj hodnotu zamestnaneckých výhod a benefitov a dlhodobejšie stimuly, medzi ktoré môžu patriť rôzne plány opcií či firemných akcií. Víťazí inovatívnosť a nápaditosť benefitov.