Komplexní program pro talenty talentovo desatero - Horová, Kateřina
Cieľ programu. Kto je talent, koho hľadáme, ako ho hľadáme, ako sa oň staráme, ako program organizujeme, s kým spolupracujeme, ako plánujeme rozpočet a harmonogram, ako program komunikujeme, ako ho vyhodnocujeme.