Projektové řízení vybraná fakta pro HR manažery - Hajkr, Josef
Článok poskytuje personalistom kľúčové fakty z problematiky riadenia projektov. Projektový manažér - certifikácia. Medzinárodné štandardy. Ako zvyšovať projektovú kultúru vo firmách a organizáciách.