Zdravý zaměstnanec součást personální politiky - Petrov, Vadim
Vytváranie podmienok pre zdravé a bezpečné pracovisko sa stáva významnou prioritou personálnej práce. Úspešné firmy investujú do starostlivosti o zdravie svojich zamestnancov. Starostlivosť o zdravie - dlhodobý benefit.