Increased uncertainty of project`s costs in sequential project - Lyócsa, Štefan, 1982-
Ilustrácia vplyvu zvýšenej neistoty projektových nákladov na hodnotu projektu pomocou modelovania sekvenčného problému rozhodovania. Simulácia a modelovanie pomocou metód net present value a real options .