Koučink umí řešit problémy - Nečas, Petr
Koučing ako metóda ľudských schopností a zvyšovania výkonu sa vo svete moderného biznisu a komunikácie stáva fenoménom. Situácia v tomto odbore vo svete a v Česku. Kolíska koučingu - USA, druhy koučingu. Koučing ovplyvňuje aj osobný život.