Tip pro zimní večery. Sestavte si nákladovou matici - Nekvapil, Tomáš
Nákladová matica. Dôvod použitia nákladovej matice. Modelový príklad. Nákladová matice a ABC/M: dokonalá technika pre prirodzený účel využitia. Nákladový model.