Řízení kotovaného podniku v době propadu akciových trhů. Úvaha o aktuální situaci českých emitentů - Nývltová, Romana
Dôvody kótovania podnikov na burzovom akciovom trhu. Príčiny volatility akciových kurzov. Prejav pádu akciových trhov a finančnej krízy v oblasti podnikového financovania.