Atómový zákon - využívanie jadrovej energie - Jaško, Jozef
Využívanie jadrovej energie. Hospodársky aspekt. Jadrový priemysel. Zásoby energetických surovín. Základné zásady využívania jadrovej energie. Jadrová bezpečnosť, jadrové zariadenie. Nakladanie s jadrovými materiálmi. Preprava rádioaktívnych materiálov. Prevádzka jadrového zariadenia. Rádioaktívny odpad. Povolenia na využitie jadrovej energie. Žiadosť o súhlas na umiestnenie úložiska. Povinnosti pri zaobchádzaní s jadrovými materiálmi.