Talent management v personálních procesech - Zíková, Šárka
Talent manažment ako súčasť firemnej stratégie. Interný rozvoj talentov. Hodnotenie ako prostriedok hľadania talentov. Rozvíjanie talentov v súlade s potrebami firmy. Definovanie kľúčových zamestnancov. Job rotation ako možnosť využitia potenciálu a talentu. Využitie medzinárodného priestoru. Premena role HR manažéra. Príklad jednej firmy.